Stor julklappsguide och tomteverkstad med Amazon

Nu börjar det brinna i knutarna för dig som inte har fixat julklapparna.

Men det finns hjälp på traven att hämta.

Den 15 december klockan 12:00 rycker vi in med en direktsänd tomteverkstad, där tv-stjärnan Oskar Westberg leder showen och guidar tittarna genom en fullspäckad julklappsbonanza.

– Det känns som ett otroligt inspirerande format att jobba med och jag ser fram emot att utnämna årets finaste julklappar, säger Oskar Westberg.

Att hitta rätt julklapp till rätt person i familjen är lättare sagt än gjort. Du vill gärna förmedla att du lagt tid och omtanke på personen, att du vet vad hen uppskattar och träffa rätt med din gåva. Men faktum är att man ibland inte har den tiden, eller rent av har haft för mycket att tänka på inför jul.

För att slippa den allra värsta stressen dagarna innan jul bör du undvika att ge dig ut på stan och jaga klappar i 15 olika butiker. Tiden är knapp, men det finns fortfarande möjlighet att att klicka hem klapparna online – i lugn och ro från ett och samma ställe. Utan att behöva armbåga dig fram i folkmassorna. 

Få tips live på onsdag

Därför bjuder kampanj.studiog30.se och Amazon.se in till en livesänd och storslagen julklappsguide nu på onsdag den 15 december klockan 12:00. Där hjälper programledare Oskar Westberg tillsammans med experterna Sandra Pilut och Lukas Rosman dig med att hitta julklappar till barnen, sambon, föräldrarna och dina nära.

“Inte för köpandets skull”

– Vi har noga valt ut julklappar som ska passa till honom och henne, yngre och äldre. Det blir kvalitetstest av klappar, recensioner och tips som alla som befinner sig i en stress över vad som ska inhandlas ska kunna dra nytta av, säger Oskar Westberg, programledare.

Vad uppskattar egentligen din pojkvän eller flickvän? Finns det säkra kort när det kommer till julklappar? Vad bör man undvika och vad kommer faktiskt komma till användning? Det är några av frågetecknena som du kanske bär runt på, som vi vill hjälpa till att räta ut. 

– Att känna att man köper bara för köpandets skull är bland det värsta som finns. Förhoppningsvis kan vi tipsa om några julklappar som verkligen ska komma till nytta, säger Sandra Pilut, lifestyleexpert. 

Det är alltså på onsdag 15 december kl. 12:00 som du ska ratta in sändningen på kampanj.studiog30.se om du känner att behöver tips på julklappar till någon du håller kär.

 

Det här är Amazon

 • När grundades Amazon?
  5 juli 1994, Seattle
 • Hur stort är Amazon?
  1 300 000 personer arbetar på Amazon världen över. Det är idag världens största detaljhandel på nätet, med ett utbud som täcker allt och lite till.
 • Får man returnera varor?
  Naturligtvis har du ångerrätt och återbetalning i enlighet med normala villkor.
 • Vad kan man köpa på Amazon?
  Du kan köpa böcker, sportutrustning, leksaker, skönhet, elektronik, heminredning, kläder, verktyg, kontorsprodukter, tv-spel, husdjursprodukter, musikinstrument, prylar till din trädgård, bildelar, skolmaterial och mycket, mycket mer.
 • Vad kan man inte köpa på Amazon?
  Du kan inte köpa fullskaliga hem, cigaretter, alkohol eller husdjur på Amazon.